Вища освіта і робота в Канаді: консультації експерта з Seneca College ®

— 16 жовтня 2013, 10:00

Популярність Канади як освітнього напряму серед українців зростає. За даними Інституту статистики ЮНЕСКО, в 2012 році до за знаннями до канадських вишів відправились 213 наших співвітчизників. Водночас, як свідчить статистика запитів до міжнародної освітньої агенції DEC education, у 2013 році майже удвічі зріс інтерес клієнтів до короткотермінових програм (мовних та підготовчих курсів).

Серед головних переваг Канади освітньої —конкурентна вартість програм, унікальне культурне оточення і тісна співпраця зі школами і вишами США.

Дізнатися про перспективи вищої освіти і працевлаштування в Канаді студенти та їхні батьки зможуть на зустрічі із представницею одного з найбільших муніципальних коледжів країни Seneca College Ганною Барвинською. Зустріч відбудеться 23 жовтня в офісі агенції DEC education (вул. Професора Підвисоцького, 16) і складатиметься з індивідуальних консультацій (14:00–18:00) і тематичного семінару "Навчання в Seneca College та перспективи працевлаштування в Канаді". Семінар розпочнеться о 18:30.

Ганна Барвинська надасть компетентну інформацію про дипломні і сертифікаційні програми (базова вища освіта) в галузі природничих і гуманітарних наук, комунікацій, машинобудування, медицини та творчих індустрій.

[L]

Одна з характерних особливостей Seneca College — відмінні кар’єрні перспективи. Студенти можуть бути упевнені в майбутньому працевлаштуванні: 9 із 10 випускників знаходять роботу за фахом протягом декількох місяців після отримання диплому. Іноземці можуть безперешкодно працювати в країні протягом 3 років після завершення навчання. Низкою програм передбачене оплачуване стажування на 2-му і 3-му курсах у таких компаніях, як IBM, Oracle, Cisco Systems, Xerox, Silicon Graphics тощо.

Зареєструватися на консультацію чи семінар можна за телефоном у Києві (044) 390-76-24 або написавши на електронну скриньку [email protected]. Контактна особа — Ольга Цюприк.

Міжнародна освітня агенція DEC education є офіційним представником Seneca College в Україні.

Реклама:

Головне сьогодні