Скандальній оперній діві Абдулінній зменшать зарплатню

— 20 жовтня 2013, 12:54

Про це в інтерв'ю Дзеркалу Тижня повідомив гендиректор Національної опери Петро Чуприна.

"На найближчий час імені цієї співачки немає в наших репертуарних планах. Ми не можемо допустити, щоб вистави з її участю стали місцем для можливої ​​провокації. Оскільки її "шанувальники" досить прискіпливо стежать за сайтом театру, за репертуаром і складом виконавців", - підкреслив керівник Нацопери.

Петро Чуприна зазначив, що відповідно до Кодексу законів про працю він не може звільнити Катерину Абдулліну, навіть беручи до уваги "настільки ганебний факт, що кидає тінь на репутацію колективу" .

[L]"На даному етапі можемо наказом констатувати неможливість її виходу на сцену і, відповідно, змінити розмір оплати її "праці". До того ж вона ще й мати-одиначка", - зазначив він.

"З нашого боку немає агресії . Але є категоричне неприйняття такої позиції і такої лінії поведінки в суспільстві", - додав Чуприна.

Нагадаємо, солістка Національної опери України Абдулліна на своїй сторінці в соцмережі Facebook назвала українські школи "бидлячими". Крім того, артистка відзначила, що в російськомовній гімназії "контингент батьків різко відрізняється від бидлячих українських шкіл" і висловила радість, що її дитина "навчається серед морально здорових дітей, а не серед бидла" .

Реклама:

Головне сьогодні