У "Борисполі" відкривають 20 нових напрямків до Європи та Азії

— 28 жовтня 2013, 14:01

Зокрема, як повідомляє Урядовий портал, з 16 січня 2014 року з "Борисполя" буде здійснено перший рейс найбільшого авіаперевізника міжнародного сполучення Emirates (Дубай, ОАЕ). Рейси виконуватимуться щодня на літаках Airbus А340-500 за маршрутом Дубай-Київ-Дубай. Це перша авіакомпанія, яка надасть можливість пасажирам України під час повітряної подорожі скористатися послугами першого класу.

Крім того, вже почала виконувати щоденні регулярні рейси найбільша авіакомпанія Швейцарії Swiss International Airlines за маршрутом Цюрих-Київ-Цюрих (Швейцарія).

З 12 листопада авіакомпанія "Татарстан" (Росія) здійснить свій перший рейс Казань-Київ-Казань. Рейси авіакомпанія планує виконувати по вівторках та п’ятницях.

З 1 грудня аеропорт обслуговуватиме нову авіакомпанію Ellin Air. Рейс за маршрутом Київ – Салоніки (Греція) авіаперевізник планує здійснювати щосереди та щонеділі.

Протягом зимової навігації нові рейси з "Борисполя" здійснюватиме авіакомпанія Windrose. Регулярна програма авіакомпанії на далекомагістральних маршрутах розпочалася 23 жовтня рейсом на Бангкок (Таїланд) – польоти виконуватимуться тричі на тиждень.

Із січня заплановано виконання регулярних рейсів на Хошимін (В'єтнам). Чартерна програма авіакомпанії Windrose передбачає з листопада далекомагістральні рейси до Пунта Кани (Домінікана), з січня - Зальцбург (Австрія), Татри (Словаччина), Куусамо і Киттиля (Фінляндія).

З головних повітряних воріт країни авіакомпанія "Авіалінії Харкова" з кінця жовтня виконує далекомагістральну програму – за маршрутами Київ – Гоа (Індія) - по понеділках та четвергах та Київ - Бангкок (Таїланд) - по вівторках, п’ятницях та суботах. У планах авіакомпанії - рейси до Пхукета (Таїланд), Пунта Кани (Домініканська Республіка) та Нха Транга (В'єтнам).

Авіакомпанія "МАУ" планує відкрити з листопада регулярний рейс на Ташкент (Узбекистан), а з грудня - на Бангкок (Таїланд) та Софію (Болгарія).

Крім того, з грудня "Бориспіль" почне обслуговувати регулярні рейси авіаперевізників Meridiana fly за напрямками Неаполь та Верона (Італія), з лютого - Austrian Airlines здійснюватиме рейси до Інсбрука (Австрія).

Нові чартерні рейси відкриє з головного аеропорту країни авіакомпанія UTair: з листопада - Гран-Канарія (Іспанія), з січня - Зальцбург (Австрія), Гренобль (Франція).

З початку листопада авіакомпанія "Ямал" планує виконувати рейси за маршрутом Київ – Нижнєвартовськ (щовівторка та щоп’ятниці) та Київ – Москва – Нижнєвартовськ (щосереди та щосуботи).

З грудня авіакомпанія New Livingston Spa здійснюватиме регулярні польоти до міста Ріміні (Італія) - по вівторках та четвергах.

Наразі керівництво підприємства веде переговори відносно розширення програм польотів до аеропорту з понад 50 авіакомпаній світу.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні