Італієць став найкращим шоколатьє світу. Фото
— 1 листопада 2013, 10:13
Своїми шоколадними скульптурами, праліне, десертами і тортами кондитер з Мілану перевершив усіх інших учасників міжнародних змагань.
Цього року Італія вперше посіла найвищу сходинку на п'єдесталі пошани майстрів шоколаду, відзначає Italia-ru.
Фігура переможця |
"Кондитерські змагання на загальнонаціональному та міжнародному рівні - це унікальний досвід", - коментує перемогу Давиде Комаско.
"World Chocolate Masters" проходить у Парижі кожні два роки і збирає найкращих шоколатьє з усього світу, які показують свою майстерність перед міжнародним журі. Темою цьогорічного чемпіонату було обрано "Архітектуру смаку".