Найпопулярніші англійські слова 2013 року: "404" та "fail"

— 13 листопада 2013, 11:17

Дослідження The Global Language Monitor (GLM) найбільш популярних англомовних слів в інтернеті за 2013 рік показало, що найчастіше користувачі мережі писали слово "404", яке означає технічну помилку, коли певна сторінка в Інтернеті недоступна.

На дургому місці – слово "fail" (провал), далі за ними – йдуть слова Hashtag та @Pontifex (назва Папи Римського Франциска у Твіттері), пише The Daily Mail.

Фото The Daily Mail

Компанія GLM вираховує свої рейтинги по даних, скільки разів певне слово, фраза чи ім’я використовувались онлайн в англомовній частині інтернеті.

Аби потрапити до списку, слово мало бути використаним мінімум 25 тисяч разів у різних типах медіа і без прив’язки до певної країни, професії чи соціальної групи.

Технологія, яка називається NarrativeTracker сканує блоги, соціальні медіа та новинні сайти з 275 тисяч основних онлайн газет та журналів.

Таке дослідження GLM проводить щорічно вже 14 раз.

З'ясувалось, що найпопулярніша фраза 2013 року "Toxic Politics" – це термін використовується у політичних кампаніях для означення знищення опонента.

На другому місці серед популярних фраз – "Federal Shutdow" (припинення роботи уряду). Ця фраза потрапила на друге місце через непогодження бюджету на 2014 рік у США. На третьому місці – "Global Warming/climate change" (глобальне потепління та зміни клімату).

До ТОП-імен2013 року потрапив Папа Франциск, Obamacare (реформу охорони здоров'я, ініційовану американським президентом Бараком Обамою), та NSA – Агентство з національної безпеки (США) - відповідно другі та треті. На четвертому місці екс-співробітник АНБ і ЦРУ США Едвард Сноуден, і лише за ним - герцогиня Кембриджська Кейт Мідлтон, яка влітку народила сина.

Реклама:

Головне сьогодні