Вагітна жінка пропагує в інтернеті бананову екстрим-дієту

— 13 листопада 2013, 12:50

Струнка від природи білявка перебуває на 26-му тижні вагітності. На день вона з’їдає до 20 бананів: сирих, смажених, у салаті та у смузі.

Про це пише The Daily Mail.

Ентоні вихваляється, що ніколи не почувалася так добре. Вона запевняє, що ніколи не страждала ані від анорексії, ані від булімії, ані від ще якихось розладів харчової поведінки. Лоні пояснює, що три роки тому радикально змінила свій раціон не заради схуднення, а заради власного здоров’я.

"Я була дуже хвора зсередини. Я повільно себе убивала. Якби я продовжила так жити, це закінчилося б хворобою, такою як рак, або раннім старінням. Тож покинути вживати ту їжу було для мене дуже просто", - говорить жінка.

Вона прагне подати приклад багатьом своїм ровесницям, які "напиваються, вживають купу ліків та не мають самоповаги".

Як розповідається в блозі Ентоні, сніданок у неї зазвичай моно-фруктовий.

Це половинка кавуна, шість або більше апельсинів, яблука, виноград чи ананас.

На обід вагітна жінка їсть смузі, до складу якого обов’язково входять банани. Полуднує вона великою порцією салата, бананами чи знову випиває смузі. На вечерю Лоні ласує салатом зі смаженою без жиру картоплею або пюре, банановим морозивом.

У Instargram Лоні є понад 100 тисяч підписників, яких вона надихає своїм прикладом. Не бракує й критиків, що називають жіночку "безвідповідальною" та "нарцисичною".

Коментатори закликають її подумати про малюка, якому для розвитку замало одних фруктів. Така дієта є небезпечною і для самої Лоні, і для її дитини, наголошують вони.

Реклама:

Головне сьогодні