3D-зубна щітка чистить всю щелепу за 6 секунд. Відео

— 14 листопада 2013, 12:11

Зазвичай ці вироби просто імітують форму речей, виготовлених у традиційний спосіб, і не перевершують їх функціонально, пише Biggggidea.com.

Новий винахід – це зубна щітка Blizzident, виготовлена на 3D-принтері. Вона не лише має несподівану форму, але й очищує зуби значно швидше та якісніше. Якщо дотепер нам радили чистити зуби впродовж 3 хвилин, нова щітка досягає того самого ефекту всього за шість секунд.

Зубна щітка Blizzident – це персоналізований 3D-виріб, що точно повторює форму людської щелепи. Для її виготовлення у стоматологічному кабінеті роблять відтиск зубного ряду та на основі цих даних створюють цифрову 3D-модель щелепи, з якої і роздруковується засіб особистої гігієни.

Щоб почистити зуби такою щіткою, потрібно вставити її в рот і кілька секунд робити жувальні рухи. При цьому всі зуби чистяться одночасно та надзвичайно ефективно.

Ринкова вартість щітки Blizzident становить 199 доларів США. Виробники рекомендують змінювати її раз на рік. Щітка виготовляється з біопластику, що піддається переробці.

Реклама:

Головне сьогодні