8-річна дівчинка розлучилася зі своїм 14-річним чоловіком

— 21 листопада 2013, 16:01

8-річна Фатіма Мангре вирішила розлучитися зі своїм 14-річним чоловіком Арджуном Бакріді. Діти офіційно прожили у шлюбі 4 роки, пишуть Вести.ru із посиланням на Washington Post.

Батьки дівчинки видали її заміж в 4 роки. Тоді чоловікові Фатіми було 10 років.

Утім, це виявилося формальністю, адже до 8 років Мангре мешкала разом зі своїми батьками. Коли чоловікові маляти виповнилося 14 років, він приїхав разом з батьками до дружини, щоб забрати її з батьківського дому. Однак родичі Фатіми передумали видавати її заміж.

За словами батька дівчинки на ім'я Аніл, той взагалі-то не планував підшукувати чоловіка для дочки до тих пір, поки їй не виповниться 18 років.

"Ми живемо в маленькому містечку і тому перебуваємо під постійним громадським тиском. Правда, потім я зрозумів, що 8 років - це занадто ранній вік для того, щоб будувати свою власну родину. У моєї дівчинки має бути нормальне дитинство",- заявив тато Фатіми.

ВІДЕО ДНЯ

Незважаючи на те, що чоловік дівчинки і його батьки сприйняли рішення Аніла негативно, той взяв свою дочку і разом з нею оформив всі необхідні документи для розлучення.

На цьому, втім, проблеми не закінчилися. На даний момент місцеві правозахисники готують проти нього позов за те, що той видав свою дочку заміж у такому ранньому віці.

Реклама:

Головне сьогодні