Пара одружилася через 75 років після першого поцілунку

— 22 листопада 2013, 12:38

Пара одружилася в баптистській церкві, пише Lenta.ru.

За словами 83-річних молодят, вперше вони зустрілися в першому класі, в 1936 році. У третьому класі обидва вони виконали головні ролі в шкільній постановці "Спляча красуня".

Коли принц, роль якого виконував Рейнс, поцілував красуню у виконанні своєї шкільної подруги, вона "підскочила, як переляканий олень". Як зазначив Рейнс, Керол не очікувала поцілунку, оскільки на репетиціях вони не домовлялися про нього.

"Так що вона стала першою дівчинкою, яку я поцілував", - заявив канадець.

Проте, після школи стосунки пари не переросли в романтичні. Рейнс поїхав в Онтаріо, де завів сім'ю. Нещодавно після 61 року шлюбу його дружина померла. Харріс заміжньою ніколи не була. При цьому шкільні друзі підтримували теплі стосунки і намагалися спілкуватися.

Влітку 2013 року Рейнс приїхав в Сент-Джонс, де став проводити час в компанії Харріс. Зрештою він вирішив зробити їй пропозицію.

"Я не могла не думати про те, що мій прекрасний принц із третього класу нарешті приїхав до мене назавжди. Мені здається, це все просто чудово", - зізналася Харріс, яка, як вона зазначила, боялася, що вже ніколи не вийде заміж і проживе до кінця своїх днів на самоті.

Реклама:

Головне сьогодні