Стартап пропонує віртуальну подругу, яка телефонуватиме та даруватиме подарунки

— 26 листопада 2013, 13:42

Проект пропонує три опції . За 10 доларів на місяць з невидимою дівчиною можна буде інтерактивно спілкуватися по СМС, отримувати від неї автоматичні телефонні дзвінки, також присутня кнопка "екстреного спілкування", яка дозволяє включити активну імітацію присутності дівчини в потрібний момент.

Також доступні прості подарунки, які можна показати як доказ існування подруги, пишуть Вести.ru.

За 30 доларів до вищеописаних функцій додається статус "невидимої дівчини" у Facebook, голосові листи, випадкові подарунки і записки. І, нарешті, за 50 доларів на місяць, до цього додасться можливість власноруч змінювати вигляд дівчини, самостійно написати історію свого кохання, отримувати телефонні дзвінки від живої дівчини і, до того ж, зникне реклама.

"Аудиторія може скористатися нашим сервісом у різних ситуаціях. Можливо, людина знаїодиться в гомосексуальних стосунках і намагається приховати це від батьків, імітуючи любовний зв'язок з дівчиною. Або, приміром, людина хоче уникнути романів, щоб сконцентруватися на роботі", - зазначив творець сервісу Метт Хоман.

Проект Invisible Girlfriend був розроблений командою з 10 осіб на конкурсі Startup Weekend всього за 54 години. Робота досягла успіху - творці виграли перше місце, отримавши 3 000 доларів.

Реклама:

Головне сьогодні