Книжки Джейн Остін стануть комп'ютерною грою

— 7 листопада 2013, 12:28

Як розповіла голова студії-розробника гри Джуді Тайрер, основою геймплея будуть соціальні взаємодії між гравцями. Події гри розгорнуться на початку XIX століття, і її герої будуть займатися типовими для персонажів Остін видами діяльності, наприклад, відвідувати бали, пише Lenta.ru.

При цьому традиційних битв в грі не буде: замість цього для боротьби з суперниками потрібно буде розпускати чутки про них, які знизять їх соціальний статус. Однак система чуток будуватиметься таким чином, що якщо розповідати брехливі історії про супротивників занадто часто, то це може відкритися, і тоді знизиться статус самого пліткаря.

При створенні персонажів гравцеві потрібно буде визначити баланс між такими параметрами, як борг, доброта, щастя, статус і репутація, що теж вплине на взаємодію з іншими героями.

Наприклад, персонажі з високим статусом можуть не відгукнутися на запрошення на бал від тих, у кого цей параметр нижче, і тоді у господарів заходу він опуститься ще сильніше.

Однак якщо вони з радістю погодяться, то статус організаторів балу може підвищитися. При цьому крім особистого статусу в грі буде ще й сімейний (він з'явиться у тих героїв, які об'єднаються в одне сімейство).

Крім балів і пліток розробники хочуть додати міні-ігри, також пов'язані з типовими заняттями героїв Остін. Персонажі зможуть вишивати, ходити на полювання і риболовлю, музикувати і грати в слова.

Реклама:

Головне сьогодні