Кицьки-зірки інтернету зустрілися у Голівуді. Відео

— 12 грудня 2013, 16:14

Як пише Lenta.ru, на презентації кліпу, кицьки-зірки були присутні разом з господарями. Всі тварини поводилися доволі спокійно і позували фотографам. Також котики сфотографувалися з запрошеним на захід Санта-Клаусом. Їхні власники відповіли на запитання присутніх журналістів.

Кліп на пісню під назвою "Hard to Be a Cat at Christmas" за участю Полковника Мяв, Grumpy Cat, Оскара, Нали і Хемілтона був викладений на YouTube 10 грудня. У ньому розповідається про те, як домашнім кицькам складно під час зимових свят, коли їхні господарі подають до столу безліч частувань.

Ролик був випущений з благодійною метою: за кожен з 500 тисяч перших переглядів компанія-виробник котячого корму буде жертвувати по банці консервів до притулків для кішок.

Кожна кицька, яка знялася в "Hard to Be a Cat at Christmas" отримала славу в основному через зовнішність: так, Полковник Мяв став популярним через свою надмірну пухнастість, Сердитий котик - через засмучений вигляд, Оскар - через свою сліпоту, Нала - через косоокість, а Хемілтон через білі "вус" на писку. У кожної з цих кицьок є свій сайт і сторінки на Facebook та в інших соціальних мережах.

Реклама:

Головне сьогодні