Автор листівки "Йолка" намалював ще одну та планує випустити цілу серію. Фото

— 24 грудня 2013, 13:59

За його словами, наразі він планує створити цілу серію таких листівок, присвячених Євромайдану. Всього колекція нараховуватиме 12 екземплярів.

"Це має бути набір з 10-12 штук, який я планую завершити наступного року, і, який буде присвячений мистецьким проявам Євромайдану", - розповідає Ілля кореспондентові Української правди. Життя.

За його словами, електронні варіанти листівок будуть безкоштовними. "Я митець і я можу робити деякі речі для себе. Люди зараз обмінюються електронними листівками і таке використання здається мені цілком прийнятним. Звичайно, якщо вони вказують автора", - каже він.

[L]На запитання про те, чи буде цей набір продаватися, дизайнер розповів, що продаж розпочнеться, коли буде готова колекція. "Можливо, частина з-них піде на плакати та футболки", - розповідає митець.

Що стосується планів, то Ілля каже, що ще не знає, якою буде наступна листівка. "Воно народжується поступово. Якби я планував наперед, я би не робив це так близько до нового року. Я хочу намалювати отих солдатиків на кордоні із Банковою. Це, мабуть, і буде наступний сюжет", - зазначає автор.

Щодо розповсюдження продукції, Ілля каже, що він уже має домовленості із виробниками сувенірної продукції.

Утім, за його словами, частина грошей перераховується на благодійність: 20 гривень з кожної футболки йде на потреби майдану, а 40 копійок від продажу листівки - на потреби фонду Місія в Україну, який допомагає дітям-інвалідам у Житомирі.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні