Канадки покинули все заради подорожей і документують пригоди в Instagram. Фото

— 25 грудня 2013, 10:09

Безперспективна робота і життєвий досвід, а також жага до нових пригод, змусили їх здійснити такий крок.

"Напівжартома, напівсерйозно, ми почали створювати план залишити наших хлопців, роботу та об'їздити всю країну без конкретного маршруту та дати повернення", - розповідає Кайла в Instagram.

"Одного разу, пару місяців тому, я надіслала Джил текст, який сама щойно прочитала: "Насправді хочете відвідати Солт Лейк сіті? Якщо поїдете прямо зараз, то зможете побачити схід сонця на солончаках. Будь-ласка, скажіть "так!".

Перша пригода надала можливість спробувати свободу на смак, яка була потрібна дівчатам. "Ми повернулися до Ванкувера з новим відчуттям мотивації та з необхідністю зберігати кожну копійку. Влітку ми купили трейлер та повідомили про звільнення на наших роботах", - діляться дівчата.

Вже чотири місяця дівчата подорожують. Їхня подорож вилилася у серію захоплюючих фотографій і дорогоцінні спогади, а також творчі та дотепні хештеги. "Це спосіб показати, що ми не сприймаємо себе занадто серйозно", - кажуть дівчата.

Серед пригод дівчат: заходи сонця на білих пісках, випадкова ніч у в'язниці, годування алігаторів, гроза у пустелі та інше.

Реклама:

Головне сьогодні