Півсотні киян проїхались в метро без штанів. Фото

— 12 січня 2014, 23:22

У неділю в столиці вперше пройшла акція "В метро без штанів" (No Pants Subway Ride) – півсотні напівголих киян їздили в підземці поряд з цілком по-зимовому вдягнутими іншими пасажирами.

Метою такої незвичної акції є привнести трохи легкості, жартівливості у наше життя. Акція була запланована понад півроку тому саме на 12 січня.

Зустрівшись у сквері біля станції метро "Золоті ворота", кілька десятків людей (переважно молодь), знявши штани і залишившись в трусах, їхала далі станціями зеленої гілки метрополітену.

Проїжджали по одній зупинці і пересідали в наступний потяг, щоб змінити більше вагонів і щоб більше людей могли їх побачили у такому незвичному образі.

На запитання про найсильніші враження від першого в Україні райду "без штанів", його організатор фотограф Анна Андрієвська посміхаючись каже: "На райді я бачила родину з дитиною, і дитина теж була без штанів!"

На літо невтомна Анна вже планує нову акцію Black Tie Beach - купання в смокінгах та вечірніх сукнях, про що розповіла учасникам групи No Pants Subway Ride у Facebook. Тож далі буде))

Фото Михайла Петяха (для УП.Життя) та Олександра Богаченка-Мішевського з Facebook

Реклама:

Головне сьогодні