ДАІ попереджає водіїв про складні погодні умови

— 21 січня 2014, 10:39

Зокрема, за повідомленням прес-служби департаменту, ДАІ радить перевірити авто перед дорогою, звернути увагу на стан зовнішніх світлових приладів, склоочисників, обігрівачів салону і не забути про встановлення на своїх автомобілях шин з зимовим малюнком протектору.

Крім того, у відомстві наголошують на необхідності неухильно дотримуватися правил дорожнього руху: не перевищувати швидкість, користуватися пасками безпеки, дотримуватися безпечної дистанції та правил паркування.

"З особливою обережністю рухайтеся по мостам та естакадах, відмовтеся від ризикованих маневрувань. В умовах недостатньої видимості, рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями", - радять у ДАІ.

Нагадаємо, впродовж 20-22 січня синоптики прогнозують складні погодні умови: всі ці дні в центральних областях, 21 січня і у Волинській, Рівненській, а вдень 21 січня та вночі 22 січня і у східних областях місцями сильний сніг, хуртовини. Вдень 20 січня та протягом 21 січня у південних, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Вінницькій областях очікується сильна ожеледь. У Криму 22 січня місцями сильний дощ.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні