Пісню Скрябіна про Майдан не беруть на радіо

— 24 січня 2014, 11:32

Про це музикант розповів "Взгляду".

За словами Кузьми, його пісню під назвою "Історія" взяла лише одна радіостанція.

"Який ідіотизм з цими радіостанціями. З цими ранковими шоу, які роблять вигляд, що нічого не сталося. Пускають якусь погану попсу, а не композиції, які струну натягують, розумієш? Я сьогодні їду, перемикаю канали. З 20-ти станцій 16 - "ха-ха-ха" та "хі-хі-хі". Пускають якийсь примітив. Ідіоти, недоумки просто! Тільки одна станція і взяла пісню, решта відморозилися", - обурився музикант.

Крім того, Андрій розповів, чому багато артистів не висловлюються з приводу Майдану. На думку Кузьми, вони просто бояться.

"Я знаю, що таке людський страх. Коли я писав гостросоціальні пісні, ніколи в житті ніякої підтримки від представників шоу-бізнесу я не отримував. Коли була пісня "Чувак, нас кинули", я пропонував всі разом заспівати її з купою артистів, а не самому, з їхнього боку був холодок: "Кузьмич, давай ти сам. А ми подивимося", - поділився музикант.

"Ніхто не хоче, не повіриш. Жодного разу. Це як зараз на Майдані - 30 осіб камені кидають, а півтори тисячі навколо стоять і знімають все на свої телефони. Тому й бардак такий в країні, що всі пики свої позакривали", - додав він.

Реклама:

Головне сьогодні