Європеїзація не на словах, а на ділі: майбутнім лідерам — гідну освіту! ®

— 27 січня 2014, 13:00

Вже багато сказано й написано про необхідність змін і оновлення усіх сфер суспільно-політичного життя України, однак запозичена від маргінальних верств населення ЄС тактика палаючих покришок ще не є ознакою європеїзації.

Навіть враховуючи специфіку ситуації й особливості чинного устрою, не можна не визнати, що подолати корумпованість, бюрократію, егоїзм і владне невігластво можна виключно через перебудову свідомості й виховання нової, вільної від анахронічних передсудів еліти.

Провідна освітня агенція України DEC education упевнена, що одним із дієвих шляхів досягнення цього є закордонна освіта, причому перший крок до неї може зробити кожна родина середнього класу. Наприклад, відправивши дитину цим літом на мовні канікули до Європи, США чи Канади.

Дізнатися про кращі пропозиції розумних канікул у понад 25 мовних центрах із 20 країн кияни та гості міста зможуть уже цими вихідними. 1 та 2 лютого в готелі Fairmont відбудеться спеціалізований та найбільший в Україні захід "ОСВІТНІЙ WEEKEND", на який з’їдуться престижні школи, мовні та підготовчі центри, коледжі й університети з Європи та Північної Америки.

Батькам, що прагнуть знайти прийнятну та поцінну мовну програму для дитини-школяра, свої пропозиції презентуватимуть відомі міжнародні освітні компанії — Bell, BSC, Emerald, Eurocentres, Kaplan та ін. Усього на заході буде доступно більше 5 іноземних мов і найширший вибір факультативів для дітей із різними уподобаннями: спорт, мистецтво і дизайн, сценічна майстерність, активний відпочинок і навіть підготовка до зарубіжної школи чи вишу.

Потенційним клієнтам, які вже мають закордонні візи, DEC education пропонує скористатися акційною пропозицією і до 1 березня отримати послуги агенції усього за 1 гривню.

Вхід на захід є безкоштовним, після попередньої реєстрації на сайті організатора. Адреса проведення — Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 1.

Додаткова інформація за телефоном: (044) 390-76-24.

Реклама:

Головне сьогодні