Український університет потрапив до міжнародного екологічного рейтингу

— 27 січня 2014, 15:51

Український університет посів 193-ю сходинку, повіомляє прес-служба МОН.

Цього року до рейтингу потрапили переважно університети США, Західної Європи та Південно-Східної Азії. У рейтингу також представлені ВНЗ Росії (8 університетів), Латвії (3 університети) та Литви (1 університет), повідомляє прес-служба міністертсва освіти і науки України.

Зокрема, до першої десятки потрапили: Університет Ноттінгему (Великобританія), Університет Ірландії "University College Cork National", Північно-східний університет (США), Університет Бредфорда (Великобританія), Університет Коннектикуту (США), Університет де Шербрук (Канада), Університет Плімута (Великобританія), Університет Північної Кароліни (США), Університет Девіс (Каліфорнія, США), Аграрний та технічний університет Північної Кароліни (США).

У повідомленні відомства йдеться, що такий результат Сумський державний університет отримав за реалізацію проектів з питань збереження енергії, зміни клімату, утилізації відходів тощо.

Екологічний рейтинг IU GreenMetric акредитований міжнародною організацією рейтингового аудиту IREG та складається з більше ніж 40 індикаторів, які оцінюють розвиненість "зелених" технологій в університетах світу. Розробником міжнародного рейтингу є Індонезійський університет (University of Indonesia), що входить до еліти університетів світу за версією компанії QS

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні