Продемострувати свої кулінарні можливості: в Києві відбудеться "Ресторанний день"

— 13 лютого 2014, 11:58

В рамках події, кожен бажаючий зможе відкрити свій власний "ресторан" чи "кафе" у парку, своєму дворі, картирі, офісі і поділити частування з іншими мешканцями міста.

Крім того, до участі в акції уже зареєструвалося 14 ресторанів у різних районах Києва: від Академмістечка до Позняків. Учасники фестивалю пригощатимуть італійською, французькою, мексиканською, вегетаріанською кухнею, випічкою, бургерами і різноманітними напоями.

Обрати ресторан, який сподобається та дізнатися адреси ресторанів, що беруть участь у фестивалі можна на офіційній сторінці київського Ресторанного дня facebook, або на офіційному сайті фестивалю.

Важлива функція такої ініціативи - комунікація між людьми, що представляють, як правило, непересічні спільноти, адже вулиця об'єднує всіх.

[L]Нагадаємо, Ресторанний день одночасно проходить у всьому світі. Перший Ресторанний день відбувся у Гельсінкі в травні 2011, а через два роки акція стала міжнародною. Безліч кулінарів-любителів у всьому світу беруть участь в ній: у Нью-Йорку, Лондоні, Парижі, Москві та багатьох інших містах.

ВІДЕО ДНЯ

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні