Листи героям:освідчення євромайданівцям

В рамках акції "Підтримай майданівця листом", проведеної до Дня усіх закоханих волонтером Анною Лукашевич та її друзями, для самооборонців, лікарів, волонтерів та просто учасників Євромайдану надійшло більше тисячи листів із зізнаннями у коханні та захопленні.

Активісти увесь день роздавали їх адресатам, а Українська правда. Життя вирішила опублікувати декілька найбільш зворушливих історій.

Привіт, мій Герою!

Так, саме Герою, тому що тільки так треба називати людину, яка відстоює нашу свободу. Дякую тобі, що нешкодуючи своїх сил, ризикуючи своїм життям, ти не здаєшся заради майбутнього нашої країни.

Вклоняюся перед твоєю мужністю. Мене переповнюють різні почуття гордість, любов до всіх цих неймовірних людей... Але найголовніше - це цілковита впевненість в тому, що завдяки таким Героям, як Ти, нас точно чекає Перемога.

Бажаю тобі сил та терпіння, бо перемога скоро буде за нами.

Люблю Вас усіх!

Катерина

Дорогой прекрасный человек!

Мы с тобой никогда не встречались, но знаешь, это совершенно неважно. Потому что все мы сейчас - одно целое. Как никогда. И это создал ты.

Так много хочется сказать тебе, но прежде всего - спасибо! Спасибо за то, что стоишь на майдане за всех тех, кто побоялся сделать это сам. За то, что возрождаешь веру в самые лучшие человеческие качества, показываешь своим примером, что быть Человеком - это, оказывается, возможно. Это трогает до слез даже самых черствых и не верящих ни во что людей...

Спасибо, что ты есть, и что ты такой неравнодушный, что благодаря тебе у нас впервые за долгое время появилась надежда на будущее, и это словно лучик солнца, выглянувший из-за тяжелых туч. Ты делаешь поистине великое дело, за которым сейчас, затаив дыхание, наблюдает весь мир.

Я безумно горжусь тобой. Ты заслуживаешь всего самого лучшего в жизни просто за то, какой ты человек. И я от всей души желаю, чтобы жизнь любила тебя так же, как любим мы все, чтобы каждый день делала для тебя еще что-то хорошее.

Ты заслуживаешь чудес, потому что ты и сам стал чудом для нас.

Я желаю тебе найти свою любовь, своего самого близкого и родного человека, с которым твоя жизнь станет наполненной до самых краев. А если такой человек уже есть - то дай вам Бог здоровья, понимания, веры друг в друга, и, конечно, любви.

Счастья тебе, Герой!

Мария Малинина, г. Симферополь.

Фото Ганни Грабарської

Афганцу

Я пишу письмо для любого из воинов-афганцев, которые защищают будущее - мое и моего сына

Здравствуйте!

Я даже представить себе не могу, сколько всего Вам пришлось пережить, потому что ни один фильм, ни одна книга не смогут передать реальные впечатления, боль, страх.
Очень тяжело выразить словами все мое восхищение Вами, и всю благодарность - мою и моего сына. Спасибо Вам за то, что защищаете нас снова! Нашу свободу, наш шанс на перемены!

Спасибо за то, что невзирая на мороз, усталость и нервное напряжение, вы стоите в больницах рядом с тяжело ранеными. Именно благодаря Вам на Грушевского удалось избежать больших жертв. Вы стали между беркутом и детьми, научили их защищать себя и других. Я обязательно научу сына гордиться тем, что он Украинец, ценить жизнь людей, права и свободу, помогать слабым.

Я ненавижу тех, кто не ценит ваш вклад в мир, кто забыл, что вы не сами пошли на ту войну, что вы достойны спокойной жизни в достатке!

Я уверенна, что мы победим в этой борьбе, и, пусть не сразу, но будем самым счастливым народом в стране с самым низким уровнем коррупции и преступности в мире!

Семья Кашликовых - Анна и Даня

Любі мої герої!

Не вистачає слів, щоб висловити вам мою шану та всі найсвітліші почуття, які я відчуваю.

Кожен день я думками та молитвами з вами.

Те, що ви робите для нашої країни і особисто для мене, як щирої патріотки моєї вітчизни, неоціненно.

Витримки, вам, мої любі. Усім серцем я та мої рідні однодумці кожної миті з вами! Те, що ви робити вкрай важливо.

Людмила Сиваченко

Фото Ганни Грабарської

Дорогий євромайданівцю!

Я пишаюсь твоєю мужністю відстоювати добро та справедливість в нашій країні.

Завдяки тобі я ще більше полюбила свою батьківщину і горджусь, що тут живу.

Ти даєш надію, що ми не загинем як нація і просто як люди, бо хіба можна жити без власної гідності, без свободи?

Навіть якщо зараз не можу стояти разом з тобою на Майдані, я з тобою і моя зброя - молитва, адже ми боремся зі злом, яке сидить у серцях людей.

Дякую, що ти є.

Слава Україні!

Оля, Бережани

Любий друже!

Хочу освідчитись тобі у коханні – у щирому коханні одного українського серця до іншого. Я зараз не поруч, але моє серце там, з тобою, на барикадах Майдану.

Хочу подякувати тобі за те, що борониш нашу з тобою свободу і правду, за те, що захищаєш майбутнє моїх дітей.

Хочу побажати тобі здоров’я та сил! Не здавайся! Я щиро молюся за тебе! Пам'ятай, я поруч і підтримую тебе всім, чим можу. Я дуже вірю в нашу перемогу. Знай, я дуже вдячна тобі за те, що ти її наближаєш.

Хочу, щоб життя твоє було сповнене коханням і щастям. Хочу, щоб всі твої найпалкіші мрії збулися, щоб в твоєму житті найближчим часом настав мир та спокій. Бажаю тобі радості і добра.

Слава Україні! Героям слава!

Тоня

Фото Ганни Грабарської

Любий Майданівцю!

Я дуже-дуже вдячна тобі за те, що ти є.

Саме завдяки тобі я полюбила наш Україну, саме через тебе я дізналась, що не у всіх хата з краю, саме ти показав мені, що таке справжня людина і справжній чоловік.

Нарешті я не хочу нікуди тікати, а хочу залишитись тут, на нашій Батьківщині, і помагати, чим можу, докласти всіх зусиль для розбудови щасливої країни і побачити щасливих українців, вільних, здорових, неймовірно красивих і ззовні, і внутрішньо.

Дякую тобі за твою мужність, витривалість, незламність, ввічливість, турботу.

Дякую тобі!

Ти найкращий.

Я тебе дуже люблю.

Марія


Лист Самообороні

Любий мій, дорогий мій!

Я вдячна тобі! За те, що можу, не боячись, приходити на Майдан, і так само не боячись повертатись додому.

За те, що ти так самовіддано, відчайдушно, потерпаючи від холодів, недосипів, втоми, все одно охороняєш нашу країну від ворогів. Саме завдяки тобі в мене є надія на краще майбутнє, на волю, на щастя.

Саме завдяки тобі я вірю, що добро переможе, що гідність переможе, що чоловіки-українці чудові, справжні. Саме завдяки тобі я полюбила наш прекрасний народ – українців і нашу прекрасну Україну.

Ти подарував мені надію, віру, любов.

Дякую тобі!

Люблю тебе!

Молюсь за тебе.

Марія

Фото Влада Соделя

Доброго дня, Брате!

Незважаючи на те, що ми, можливо, ніколи не зустрічалися, я хочу розповісти як люблю тебе!

Як сильно я пишаюся і тішуся з того, що в мене такий брат, як Ти - рішучий, сміливий і справжній,
не байдужий і сильний.

Ти не боїшся і не згинаєш спину! Саме Ти сьогодні відстоюєш усіх нас, нашу волю,
гідність і право бути вільною людиною.

Щиро захоплююсь кожним із Вас, бо певний час тому була впевнена, що телевізори і Інтернет перетворили
нас усіх на байдужих. Я не просто здивована тим, що Ти такий, мені просто бракує слів!

Молюся щоб саме Ти, брате, одержав це зізнання від мене у любові і повазі.

Пам'ятай, що багато людей молиться за Тебе і Твою сім'ю, за нашу спільну перемогу.
Кожен з Вас Герой у моєму серці, бо здавалося колись, що вже ніколи не доведеться відстоювати незалежність,
тож велике щастя, що Ви у нас є!

Дуже люблю Тебе, брате мій.
Залишайся здоровим.

Богдана

Здравствуй, чудесный человек!

Сегодня я хочу сказать тебе особенные слова.

Ты - самый удивительный и прекрасный! Ты - образец силы и храбрости.

Твоя душевная чистота способна преодолеть любые преграды.

Ты делаешь наш мир лучше.

За эти долгие месяцы тебе довелось пройти много сложных испытаний, и они сделали тебя еще крепче и мудрее.

Я верю в тебя, в твою непреодолимую силу.

Пусть мы не знакомы - сейчас ты мой герой! Ты моя опора и точка уверенности в бурном море нашей революции.

Я горжусь тем, что ты есть, и тем, что ты делаешь. Я знаю, мы победим, потому что есть ты. Спасибо тебе за то светлое будущее, которое очень скоро настанет для нас с тобой! Твоя доброта, мудрость и убежденность делают и меня сильнее.

Благодарю тебя! Люблю всем сердцем

*IN LOVE* Анна.

Фото Влада Соделя

Привіт)!

Цей лист має потрапити до когось зі Правого сектору. Оце й усе, що я про тебе знаю.

Хоча ні. Насправді, я знаю набагато більше.

Я знаю, що коли ти виходиш з п'ятого поверху, то ховаєш своє обличчя за маскою, чи балаклавою. Але очі - очі кажуть правду. Кажуть, що ти людина.

Я знаю, щоб там про вас не казали, - ти герой.

І на тебе велика надія. І віра велика - саме в тебе.

А якщо є віра й надія є, то й любов обов'язково має бути. Хочу побажати тобі любові. Крилатої і натхненної.

Ще хочу побажати - стійкості й мужності. Я знаю, що вона в тебе є, але все одно хочу побажати. І ще неможливого хочу побажати - щоб батько з матір'ю не так сильно хвилювалися за тебе. Ти їм дзвони чи есемесь, добре..?

А ще хочу сказати - я дуже тобою захоплююсь. "Я знаю, що ти є. Моя душа й від цього вже світає!".

Ще три місяці тому я навіть подумати не могла, що я буду знайома - очно чи заочно - з людьми, які будуть такими велетами духу.

Ще хочу тобі сказати - ти зараз у такій собі аскетичній цитаделі. Ти на самісінькій передовій. Я знаю, що там бува важко. І хто зна, коли важче, коли небезпезка дивиться в обличчя, чи коли тягнеться перемир'я, але підкрадається зневіра.

Я хочу тобі сказати. Я вірю в тебе. В хлопця з Правого сектору. Хлопця у балаклаві (сьогодні такий день, можно на півхвильки винести високі ідеї і просто по-дівчачаму зізнатися - це дуже романтично, а естетитка барикад - прекрасна). ВІРЮ.

І мені важливо, щоб ти знав - дуже багато людей вірить саме в тебе.

Не знаю, чи завжди ти це чуєш-бачиш-відчуваєш. Тому просто поділюся: наразі є два найпрекрасніші дівочі заняття: роздавати на Майдані чай і привозити на Майдан дрова.

А хочеться зробити набагато більше. Я просто хочу, щоб ти знав в своїй, часом тривожній героїчній цитателі, чи на свої героїчній передовій, є дуже багато людей, які за тебе. Хочуть тобі допомогти і підтримати.

Тому що ти зараз - найпалаючіша краплина України.

А ще, я впевнена, перемога буде за нами! Це не красива риторика зараз, а внутрішнє переконання. Якою б вона не була складною, вона буде нашою.

Я дякую тобі, що ти є.

Обіймаю тебе.

Посміхнися ) Зі святом тебе :)

PS. Життя надзичайне. Вперше в житті я можу впевнено сказати: рада, що я живу саме в цей час. А ще рада, що мала нагоду і інфопривід якось потиснути руку декому з вас :)

Ірина

Фото Ганни Грабарської


Пожалуй, это самое главное, что я сегодня хочу вам сказать.

Помимо этого, душа просит рассказать вам множество важнейших вещей, для которых сейчас у меня не хватает слов - только чувства. Надеюсь и искренне верю в то, что они передадутся вам и без слов, в неком прямом эфире душ, который сейчас соединяет нас - всех тех, кому не все равно.

Вы прекрасны.

Я видела вас - не только на фото, не только в трансляциях, не только в сотнях статей. Я видела вас в тот день, когда смогла вырваться на 15 минут к вам на Крещатик, принеся термос горячего кофе.

Вы удивительны, вы остаетесь в сердце волшебной вечной гравировкой. Вы вызываете теплую волну эмоций, слезы радости и искреннее восхищение. С вами хочется остаться, потому что чувствуешь, насколько вы Настоящие. Тянешься душой до вашего уровня и не хочешь его покидать.

Вы - наша Школа.

Храни вас Бог. И да возблагодарит Он вас за то, что вы сделали, делаете и будете делать.

Я люблю вас.

Ольга Максимчук

г. Киев

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні