Тест

Як дістатися Києва: відкриті і закриті шляхи

Зокрема, перекрито Бориспільську трасу у двох місцях. Відкрита лише одна смуга. Машини перевіряють, повідомляється на сторінці Євромайдану у Facebook.

З Броварів до Києва – пропускають тільки через 1 смугу з чотирьох, решта зайняті вантажівками з піском. Цей КП можна об’їхати, повернувши направо перед КП (через заправку з газом, або через Пуховку та Зазим’я).

Варшавська траса на виїзді з Гостомеля у бік Києва засипана піском. Відкрито лише вузесенький проїзд для руху по одній машині. Аналогічна ситуація при в'їзді у Київ на КПП - там дорогу перекривають крази з піском. Усюди посилені пости ДАІ.

На виїзді з м.Обухів (Таценки) до Києва стоять три БТР і машини з піском та камінням, стоять ДАІшникик і пропускають лише легкові та маршрутки, попередньо перевіряючи.

Якщо діставатися до столиці, то краще або Ірпінською, Бучанською маршрутками, або електричками. На КП біля Пущі Водиці теж КП.

Одеська траса також перекрита вантажівками.

В’їзд до Києва з Вишгороду – вільний.

Що стосується столиці, то за інформацією користувача Facebook Олега Хаврука, ситуація на вулицях у центрі Києва така (станом на 09.00):

В радіусі 2 км навколо Майдану стоять ДАІ, в більшості по 3 і більше машини, дороги наразі не перекриті. Навіть на маленьких вуличках чергують ДАІ з автоматами, оглядають салон та багажник на предмет зброї.

Найбільше ДАІ - 7 машин - на Львівській площі, стоять також на б-рі Дружби Народів, на мосту з Московської площі в бік Лесі Українки, є машина на Гончара, Лесі Українки, біля ЦВК, перехрестя Володимирської та Тараса Шевченка.

Пости можна побачити увімкнувши Yandex Navigator на смарті.

Українська правда. Життя