Тест

Скрябін звернувся до східних регіонів та закликав не битися. Відео

Кузьма запропонував подивитися на те, як живуть "виродки" при владі та зробити висновки.

Відео звернення музикант оприлюднив на Facebook.

"По-перше, звертаюся до тих всіх зі східної України, які не можуть розділити принципи Євромайдану. Увімкніть, буль ласка, ютюб і подивіться, як жила та сволота, куди він срав, які там золоті унітази! То було за наші "бабки"!" - закликав Кузьма.

"Подивіться, як живете ви, точно так само, як ми. Я їжджу по всій країні, я бачу, як ви живете. Подивіться, на чому жило те лайно, куди воно срало, на чому воно їздило. То за наші гроші!" - заявив Скрябін.

"Перш, ніж бити тих людей по ваших містах, їх є мало, але вони розуміють, хто міняє у цій країні. Подумайте, чи ви би хотіли, щоб ваші діти, ваші онуки віддавали свої гроші на те, щоб оті виродки срали в золоті унітази?! Люди, не бийте їх! Усе можна зробити без сили і без крові", - наголосив музикант.

"Я вас просто прошу, закликаю! Для мене немає сходу і заходу – усі однакові! Я вас абсолютно однаково люблю і поважаю. Я гордий, що можу говорити і до тих і до інших на своїй мові і ви мене розумієте. Подумайте, не бийте їх! Євромайдан змінив масу всього. З’явилися молоді люди, які змінять і тих, хто зараз в Парламенті займаються "фігньою" і Межигір’я передають країні, коли бардак і треба вирішувати питання набагато важливіші!" - зазначив Андрій.

"Я вас дуже прошу, не бийтеся! Подивіться і прийдіть до одного висновку: хотіли би ви так далі жити чи ні? Хотіли би ви кормити когось, чи ви хочете кормити себе. Дякую вам страшно! Сподіваюся, що зрозуміли!" - закінчив Кузьма.