Скрябін звернувся до східних регіонів та закликав не битися. Відео

— 24 лютого 2014, 15:16

Кузьма запропонував подивитися на те, як живуть "виродки" при владі та зробити висновки.

Відео звернення музикант оприлюднив на Facebook.

"По-перше, звертаюся до тих всіх зі східної України, які не можуть розділити принципи Євромайдану. Увімкніть, буль ласка, ютюб і подивіться, як жила та сволота, куди він срав, які там золоті унітази! То було за наші "бабки"!" - закликав Кузьма.

"Подивіться, як живете ви, точно так само, як ми. Я їжджу по всій країні, я бачу, як ви живете. Подивіться, на чому жило те лайно, куди воно срало, на чому воно їздило. То за наші гроші!" - заявив Скрябін.

"Перш, ніж бити тих людей по ваших містах, їх є мало, але вони розуміють, хто міняє у цій країні. Подумайте, чи ви би хотіли, щоб ваші діти, ваші онуки віддавали свої гроші на те, щоб оті виродки срали в золоті унітази?! Люди, не бийте їх! Усе можна зробити без сили і без крові", - наголосив музикант.

ВІДЕО ДНЯ

"Я вас просто прошу, закликаю! Для мене немає сходу і заходу – усі однакові! Я вас абсолютно однаково люблю і поважаю. Я гордий, що можу говорити і до тих і до інших на своїй мові і ви мене розумієте. Подумайте, не бийте їх! Євромайдан змінив масу всього. З’явилися молоді люди, які змінять і тих, хто зараз в Парламенті займаються "фігньою" і Межигір’я передають країні, коли бардак і треба вирішувати питання набагато важливіші!" - зазначив Андрій.

"Я вас дуже прошу, не бийтеся! Подивіться і прийдіть до одного висновку: хотіли би ви так далі жити чи ні? Хотіли би ви кормити когось, чи ви хочете кормити себе. Дякую вам страшно! Сподіваюся, що зрозуміли!" - закінчив Кузьма.

Реклама:

Головне сьогодні