Курков відповів Лук'яненку: Два фантаста як ви і Янукович не зможуть не подружитися

— 26 лютого 2014, 08:49

Зокрема, на своїй сторінці у Facebook, український автор написав, що фантазії письменника-фантаста Лук'яненка не вистачає для того, аби зрозуміти, що український народ не хоче жити в системі тотальної корупції та безграмотної влади, що залишила на згадку про себе розграбовану країну і абсолютний нуль грошей на державному казначейському рахунку.

[L]"Оцінюючи ступінь вашої стурбованості подіями в Україні, буду радий в майбутньому прочитати ваш біографічний роман, присвячений долі вашого колеги - письменника Віктора Януковича. Якщо він дістанеться Росії, ви повинні обов'язково подружитися з ним і тоді він вам розповість дуже багато фантастично цікавих деталей свого життя і діяльності", - каже він.

"Два фантаста такого рівня, як ви і він, не зможуть не подружитися! Він, до речі, зможе вам підказати ще пару прізвищ поетів і письменників, яких варто було б заборонити до видання в Російській Федерації", - написав Андрій Курков.

Письменник також звернувся до російського політика Володимира Жириновського із проханням не захищати його як етнічного росіянина, оскільки у цьому немає потреби.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Товаришу етнічний Жириновський! Я, як етнічний росіянин і громадянин України, прошу вас мене не захищати. У цьому немає потреби. Також, користуючись нагодою, прошу вас захистити або прийняти до себе на проживання етнічних росіян, які проживають у республіці Соха і яким загрожує небезпека з боку радикально налаштованих якутських націоналістів. Є ще регіони, де етнічних росіян залякують і ображають", – написав Курков.

Він радить Жириновському звернути краще увагу на становище етнічних росіян в автономних округах, республіках та інших утвореннях Російської Федерації.

"Плачі і крики про допомогу "професійних" росіян, що живуть на Сході України і в Криму, звідки до найближчого "бандерівця" не менше як тисячу кілометрів, не відображають реальної ситуації, а відображають прохання про матеріальну допомогу своїй історичній батьківщині тих громадян України та Росії, які не навчилися заробляти собі на життя чесним шляхом", – наголосив письменник.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні