"Всюди хаос і анархія": росіяни створили гру, присвячену Майдану. Фото

— 11 березня 2014, 11:39

Гра доступна за посиланням Maidan.ru, всього за два дні після запуску в ній зареєструвалося понад десять тисяч оcіб, пише Ain.ua.

Анотація до гри звучить так: "Всюди хаос і анархія. Більше немає президента, Верховної Ради та уряду. Вам належить побудувати військову базу, перетворити ваш батальйон в сильну армію, протистояти військам НАТО, об'єднатися з іншими гравцями в стратегічні альянси і політичні союзи. Поверніть Україні колишню велич і процвітання".

Суть гри полягає в тому, щоб відвойовувати території у інших кланів. Для цього потрібно розвивати своє місто, здобувати ресурси і захоплювати додаткові джерела доходу. Війська складаються з козаків, найманців, провокаторів, колишніх офіцерів Беркута, смертників і важкої військової техніки.

У грі беруть участь відомі українські персонажі - Святослав Вакарчук , Володимир Кличко та Вадим Тітушко. Тітушко грає роль польового командира, соліст "Океану Ельзи" може мародерствувати і "грабувати каравани", а Віталій Кличко - збільшує приріст ресурсів на посаді мера.

Бізнес-модель гри базується на принципі Free-to-play. Участь у грі безкоштовна, але для того щоб отримати перевагу перед конкурентами - швидше будувати будівлю, миттєво відправляти війська і купувати артефакти доведеться заплатити реальними грошима.

Крім ігрових новин, розробники гри інформують гравців про поточні події і україно-російських стосунках. Зокрема, повідомляється про "нацистські провокацій у Севастополі", лідерстві збірної Росії в параолімпійських іграх і вихідних на честь 8 березня.

Реклама:

Головне сьогодні