Небо над Кримом закрили для українців на час "референдуму"

— 12 березня 2014, 11:00

"З метою безпеки, повітряний простір над Кримом на період проведення референдуму буде закрито", - написав він у Твіттері.

"Після 17 березня аеропорт Сімферополь буде приймати й відправляти повітряні судна у звичайному режимі", - заявив Аксьонов.

А перший віце-прем'єр Криму Рустам Теміргалієв сказав "Інтерфаксу", що влада Криму частково обмежила приліт повітряних судів в аеропорт Сімферополя щоб уникнути проникнення на територію республіки провокаторів.

"У зв'язку з можливим прильотом до нас сюди провокаторів ми частково обмежили приліт повітряних судів. Цей захід застосовується вибірково, однак після 17 березня всі ці заходи будуть зняті, і аеропорт буде приймати й відправляти повітряні судна у звичайному режимі", - сказав він.

Аеропорт "Сімферополь" 12 березня, як і раніше, планує приймати і відправляти лише московські рейси, свідчать дані онлайн-табло аеропорту.

Станом на 10 ранку скасовані на приліт і виліт рейси до/з Києва й Стамбула, однак значаться в розкладі всі заплановані рейси до/з Москви.

На сайті авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) повідомляється, за інформацією від аеропорту "Сімферополь", рейси МАУ не можуть бути прийняті в аеропорту у зв'язку з обмеженням повітряного руху. Тому МАУ скасовує рейси від 12 березня.

Реклама:

Головне сьогодні