Тест

Українець повернув Путіну подарований йому іменний годинник. Відео

Про це йдеться у сюжеті Ukraine Crisis Media Center.

Як зазначається, під час своєї поїздки до України у жовтні 2004 року, Володимир Путін провів прес-конференцію для українських журналістів, яку транслювали загальнонаціональні канали.

Крім питань журналістів, Путіну зачитували найкращі з 50 тисяч питань, які надсилали користувачі інтернету. Серед таких зачитаних Путіну питань і було одне від 6-річного Андрія. Хлопчик цікавився, про що мріє російський президент.

Після прес-конференції, Путін з тодішнім президентом зустрілись з першокласником у Маріїнському палаці. Тоді ж Володимир Володимирович подарував хлопчику іменний годинник.

Фото з зустрічі з президентами у сімейному альбомі

Андрій не зміг його носити, бо годинник був надто великий. Тепер він відмовився його вдягати через брехню Путіна і повернув подарунок

"Володимир Володимирович, я звертаюсь особисто до вас. Я з дитинства виховувався у любові до своєї батьківщини України. Я - мирна людина, але якщо треба буде, я готовий йти захищати мир на своїй землі. Я пам’ятаю ваші слова про ваші мрії. Ви казали, що хочете, аби всі були щасливими і жили в мирі. Але ви мені збрехали. Хоча б тому я вимушений повернути вам ваш подарунок. І якби у мене була можливість зустрітися з вами особисто, я б сказав вам в очі, Володимир Володимирович, ви – брехун", - йдеться у відео.