Росіяни збирають підписи за звільнення Кисельова

— 20 березня 2014, 15:51

Обурені телеглядачі створили петиція та збирають підписи на сайті Change.org, станом на 15.30 четверга вже зібрано 8 тисяч підписів.

"16-го березня, під час підбиття результатів референдуму з приєднання Криму до Росії, у підсумковій передачі ведучий Дмитро Кисельов пригрозив США ядерним вибухом у разі посилення конфлікту з Росією через Крим: "Росія - єдина країна в світі, здатна перетворити США на радіоактивний попіл!" – йдеться у петиції.

"Це не перше і не єдине гучне висловлювання Кисельова. Він також здобув собі погану славу регулярними екстремістськими висловлюваннями на своїх передачах, некоректно висміюючи і ображаючи держави, спільноти, політичних діячів, відомих осіб, які ідейно не відповідають курсу чинної влади", - заявив автор петиції Ігор Кулаков.

"Щоразу, коли я чую висловлювання Кисельова - мені стає соромно за те, що я росіянин. Мені соромно за регулярну параною, яка ллється з екрану. Ми вільні самі вибирати свої погляди, і не потребуємо насадження агресивних тоталітарних стереотипів, від яких найвищою мірою страждає міжнародний образ Росії і російського народу", - наголошено у петиції.

"Ми вважаємо, що великий народ гідний кращих ЗМІ і вимагаємо негайного звільнення Дмитра Кисельова, а також перегляду політики каналу "Росія 1", - заявив Кулаков.

Нагадаємо, нещодавно гомофоб Кисельов звозив родину в Амстердам.

Реклама:

Головне сьогодні