Відпочинок від криз і революцій: куди вирушать українці влітку? ℗

— 26 березня 2014, 12:25

Міжнародно-політичні конфлікти, збройні зіткнення і нестабільність гривні продовжують стрясати інфопростір, поширюючи тривогу і невизначеність. Тим часом весна бере своє, і українці поступово відволікаються від сумних дум і замислюються про літній відпочинок для себе і родини.

Важкість фінансово-економічної ситуації не лише в Україні, але й в Європі вимагає суворої економії. Експерти міжнародної освітньої агенції DEC education стверджують, що в прийдешньому сезоні зросте попит на бюджетні напрями — Мальту, Грецію і, особливо, Кіпр.

Нові тенденції попиту, зростаюча конкуренція та економічні чинники змушують операторів шукати нових шляхів у маркетингу. Зокрема, влітку збільшиться кількість пакетних пропозицій (all inclusive) та навчальних програм для всієї родини. Суттєвий наголос буде зроблено і на розважальному та екскурсійному компонентах.

Вивчати англійську без шкоди якості та гаманцю краще всього на Кіпрі: як колишня британська колонія острів має численну британську діаспору і працює за тими ж стандартами, що й школи Сполученого Королівства. Туристи отримують і високий сервіс, і доступні ціни, і широкий вибір програм.

Утім, найважливіша перевага — візова: Кіпр став першою країною ЄС, що дозволила громадянам України в’їзд за електронними візами. Із 10 вересня 2012 року діє двостороння угода про спрощену процедуру отримання віз до 90 днів перебування. Процедура їхнього оформлення забирає всього 1–2 дні, а консульський збір не стягується.

Порадує Кіпр і помірними цінами на авіаперельоти. Так, уже в травні один із найбільших лоу-кост перевізників світу WizzAir відкриває прямі рейси до Ларнаки з аеропортів Києва (Жуляни) та Донецька. Квиток в обидва кінці коштуватиме близько 500 дол. США.

У наступаючому сезоні Середземномор’я стане затребуваним напрямом не лише серед українців, тому із бронюванням краще не затягувати, — радить директор DEC education Наталя Тарченко. "Відпочити родиною з двох персон за 500 євро на тиждень цілком реально. Ми допоможемо підібрати програму за індивідуальними потребами: сімейні та групові поїздки, навчально-розважальні курси для дітей від 4 років або навіть університетський табір із підготовкою до IELTS та перспективою вступу до британського університету на Кіпрі. Крім того, поки не розпочався „гарячий" сезон, до 1 травня діє спеціальна 50%-ва знижка на послуги агенції", — роз’яснює експерт.

Агенція DEC education була заснована в 1999 році в Кишиневі, а відділення в Києві відкрила в 2003 році. Нині компанія є найбільшою на ринку консультаційних послуг у сфері закордонної освіти та офіційно представляє в Україні понад 10 кіпрських навчальних закладів (мовні курси, середня і вища освіта). У минулому році агенція допомогла вирушити на мовні програми до Європи та Північної Америки понад 1500 клієнтів.

Отримати вичерпну консультацію та забронювати програму на Кіпрі чи в іншій країні можна за телефоном у Києві (044) 390-76-24 або на сайті www.dec-edu.com.

Реклама:

Головне сьогодні