До Києва та Дніпропетровська їдуть топ-вузи Швейцарії

За даними ВТО, у сфері міжнародної гостинності нині працює близько 250 млн. осіб, а прибутки галузі разом із міжнародним туризмом у 2012 році сягнули 1,35 трлн. дол. (6% загальносвітового експорту). Особисто познайомитися з цією наддинамічною індустрією і дізнатися про програми фахової підготовки дніпропетровчани та кияни зможуть уже в перший вікенд квітня.

5 квітня у дніпропетровському "Парк-готелі", а 6 квітня у київському готелі "Опера" відбудуться презентації "Елітна освіта у Швейцарії" — місце зустрічі українських сімей із представниками Swiss Education Group (SEG) — провідного об’єднання швейцарських шкіл із підготовки фахівців у сфері міжнародної гостинності, що охоплює готелі, ресторани,курортно-оздоровчі заклади,туристичні та івент-агенції тощо.

Заходи відкриті для всіх бажаючих, але потребують попередньої онлайн-реєстрації.

Презентувати старшокласникам, студентам і їхнім батькам освіту у Швейцарії приїдуть регіональний представник SEG у Східній Європі Горан Йорданов та операційний директор Ронан Фіцджеральд. Допомагати іноземним гостям у консультаціях і спілкуванні з відвідувачами будуть експерти міжнародної освітньої агенції DEC education — ексклюзивного представника групи в Україні.

Участь у зустрічі в Києві також візьмуть випускники SEG, які нині працюють у престижних готелях або розвивають власний бізнес. Батькам і майбутнім студентам вони охоче розкажуть про власний досвід навчання.

Відвідувачі дізнаються про умови вступу та навчання у вищих школах SEG, особливості бакалаврських і магістерських програм, кар'єрні перспективи, оплачувані стажування, безкоштовні ознайомчі подорожі школами SEG, а також зможуть отримати вичерпну консультацію щодо практичних питань закордонної освіти.

Зауважимо, що отримати перспективну та високооплачувану спеціальність у сфері гостинності можуть як випускники шкіл, так і студенти. "Серед наших клієнтів є багато тих, хто розчарувався у навчанні у своєму університеті на бакалавраті або в обраній спеціальності загалом. Вони приходять до нас із запитом підібрати цікаве та перспективне навчання, яке не тільки забезпечить фінансову стабільність, але й міжнародні зв’язки, знання декількох мов, можливість закордонних відряджень та подорожей", — говорить директор освітньої агенції DEC education Наталя Тарченко.

Обрати для себе цей фах означає забезпечити цікаву і високооплачувану роботу практично в будь-якій країні світу, — наголошує експерт. Випускники шкіл та інститутів SEG сьогодні працюють у відомих мережах готелів, курортно-оздоровчих та розважальних центрів, туристичних та івент-агенціях.

Swiss Education Group

П'ять шкіл Swiss Education Group є лідерами підготовки менеджерів для індустрії міжнародної гостинності — готелів, ресторанів, курортів, авіаліній, круїзних лайнерів і розважально-ігрових закладів. Із більш ніж 30-річним досвідом підготовки, школи SEG навчають студентів за передовими стандартами, прищеплюючи їм професійну гнучкість і здатність миттєвого входження в повсякденне ділове середовище — саме тому, що сьогодні вимагають імениті роботодавці: Hilton, Hyatt, Mariott, Shangri-La тощо.

DEC education

DEC education — провідна освітня агенція Східної Європи, лауреат галузевої премії Star Agency Eastern Europe (2008). Компанія заснована в 1999 році і нині є найбільшою освітньою агенцією України та Молдови. У цих країнах вона офіційно представляє понад 820 шкіл, коледжів і університетів з усього світу.

Реклама:

Головне сьогодні