Австралійську піцу визнали найкращою в світі
Такими є результати міжнародних "піцових" змагань, які щорічно проходять у місті Парма, Італія. Цього року гранд-прі конкурсу отримав піцайоло з Австралії, шеф-кухар Джонні Ді Франческо.
36-річний Ді Франческо переміг 600 конкурентів із 35-ти країн світу. Перемога кухаря зробила його невеличкий ресторан в його місті сенсацією.
За словами Джонні, багато людей думають, що "Маргариту" зробити легко, утім насправді - це одна із найскладніших піц для виробництва.
"В інших піцах легко замаскувати смак за різними начинками, щоб приховати аромат тіста. А "Маргарита" не приховує нічого, показуючи все, що зроблено не так", - каже він.
Правила конкурсу дуже суворі. Серед інгредієнтів - лише очищені помідори, деякі види моццарелли, оливкова олія, сіль і листя базиліка.
За матерілами CNN