Абітурієнти Криму складатимуть ЗНО в інших регіонах під час додаткової сесії

— 18 квітня 2014, 14:45

Термін внесення змін до реєстраційних даних для таких вступників продовжений, пише Інтерфакс.

Так, основна сесія стартує 3-27 червня, додаткова - 4-11 липня, скорочена - 14-17 липня.

Якщо кримський абітурієнт виявить бажання брати участь в основній сесії ЗНО, йому необхідно буде до 30 квітня перереєструватися за новою адресою. Для цього слід зайти на інформаційну сторінку сайту Українського центру оцінювання якості освіти та вказати місцезнаходження при проходженні тестування. Роздрукувати та заповнити заяву і разом з копією сертифіката ЗНО направити до відповідного регіонального центру оцінювання якості.

Якщо з поважних причин абітурієнт не зможе пройти тестування протягом основної сесії ЗНО, то він зможе це зробити під час додаткової сесії. Пункти тестування для проведення додаткової сесії будуть створені в кожному обласному центрі . Перереєстрацію можна буде здійснити з 1 травня до 15 червня.

У разі неможливості проходження ЗНО під час основної та додаткової сесій абітурієнт зможе взяти участь у скороченій сесії. Пункти тестування будуть функціонувати на базі вищих навчальних закладів у кожному обласному центрі України. Перереєстрація проводитиметься з 16 по 30 червня.

Реклама:

Головне сьогодні