У Карпатах відкриється британський освітній табір ℗

— 12 травня 2014, 11:20

Влітку на Буковині працюватиме справжній британський табір: із викладачами-носіями мови, активним дозвіллям та адаптованою під вік, інтереси і здібності дітей програмою. Вивчати англійську, відпочиваючи у мальовничій місцевості в підніжжі Карпат, школярів запрошує DEC camp — табір міжнародного рівня, що працює з 2009 року.

Із 15 червня по 13 серпня тут пройдуть чотири зміни, на які прийматимуться діти різних вікових груп: 8–12, 12–17 та 8–17 років. Продаж путівок розпочато, і організатори табору рекомендують не затягувати з бронюванням.

Кемпінгова база "Кремениця", розташована в м. Вижниця в 70 км на захід від Чернівців, стане вже п’ятим місцем дислокації DEC camp. Заснований у 2009 році міжнародним освітнім агентством DEC education, табір "квартирував" на базах відпочинку і пансіонатах Полтавської й Київської областей, Криму та Закарпаття.

DEC camp є унікальним для України освітнім проектом, — підкреслюють організатори. Тут поєднуються чудові умови відпочинку з сучасними можливостями розважального навчання (т. зв. "edutainment"). "Ми є гідним аналогом британських і американських таборів, працюємо на сучасній базі, набираємо лише викладачів іноземних шкіл і завдяки 60-годинному курсу англійської забезпечуємо повне занурення в автентичне мовне середовище. При цьому все відбувається тут, у спокійних та затишних Карпатах", — пояснює навчальний директор табору Девід Мак-Ферсон.

Щонайменш 8 годин на день школярі спілкуються виключно англійською. Ранкові заняття продовжує програма дозвілля з іноземними вожатими, що також адаптована під вік дітей. Підлітки відвідують практичні семінари і тренінги (політологія, риторика, економіка, фотографія, теорія комунікацій, практика вступу до закордонних вишів тощо); діти молодшого віку працюють в гуртках за інтересами (декоративне і сценічне мистецтво, вокал тощо). Спільним для обох є спорт, активний відпочинок та вечірні заходи.

Кожна зміна в таборі триватиме два тижні. Вартість путівки покриває всі видатки, а також включає організований груповий трансфер на поїзді і автобусі з Києва, Одеси та Чернівців.

Крім того, узявши участь у конкурсі відеозвернень DEC camp до 30 травня, школярі мають можливість відправитися на четверту зміну безкоштовно.

Дізнатися подробиці та забронювати відпочинок у DEC camp можна за телефонами 066-310-48-53, 044-390-76-24 або на сайті www.dec-camp.com.

Реклама:

Головне сьогодні