Тест

Харків'янин отримав 2 роки в'язниці за повідомлення з порно у "ВКонтакте"

Наприкінці 2013 року житель Харківської області звернувся до міліції зі скаргою на те, що отримав від незнайомця повідомлення у ВКонтакте з відеороликом порнографічного змісту.

Відправником виявився інший харків'янин, який визнав свою провину і заявив, що відправив ролик незнайомцеві заради розваги. Проте, за свою витівку він отримав солідний тюремний термін, пише AIN.ua.

Мистецтвознавча експертиза підтвердила, що відправлений харків'янином ролик підпадає під категорію порнографії.

У судовому рішенні йдеться, що повідомлення містило ролик "8teenboy - Swimtwinks [scene 1] (Coby, John & Ashton)".

У соціальній мережі, яка давно оголосила боротьбу з "полуничкою", такого відео виявити не вдалося. Але, як правило, відеозаписи зі словом "8teenboy" у назві є класичним гей-порно.

Незважаючи на те, що в судовому рішенні згадується тільки один випадок відправки обвинуваченим забороненого ролика, суд визнав жартівника винним у неодноразовому поширенні порно і виніс суворий вердикт - тюремне ув'язнення терміном два роки і два місяці.

Згідно з кримінальним кодексом України, за відповідною статтею передбачено покарання від 3 до 5 років позбавлення волі, але суддя врахував пом'якшувальні обставини – каяття обвинуваченого і наявність у нього цукрового діабету.