Голова київської "Студії Лебедєва" залишив компанію

— 15 травня 2014, 14:08

Про це Олександр Солонько повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні 14 травня був мій останній день в Студії Лебедєва. Я люблю вас адекватні, не сектанти. Ви найталановитіші і найкращі, ви зірки і лайки. Люблю вас і обіймаю, буду радий з вами працювати в нових проектах. Я повернуся і повернуся з кращою студією України, без совка і "єб...нтва;) І ми разом побудуємо європейську агенцію дизайну з холодним ім'ям. Слава Україні!", - написав він на своїй сторінці.

Наприкінці березня, київський офіс компанії Лебедєва озвучив власну позицію з приводу того, що відбувається в країні.

Тоді Солонько зазначив, що користувачам краще судити про київську студію не за словами, а за діями.

За його словами, 95% київських співробітників студії з першого дня були на Майдані. Команда київського офісу брала участь у подіях на Банковій, Грушевського, Інститутській, допомагала шукати і транспортувати поранених, допомагала грошима, надавала житло протестувальникам з регіонів, пише Ain.ua.

Ще раніше Лебєдев висловився з приводу захоплення президентом Путіним Крима: "Я просто об'єктивно оцінюю картину того, що відбувається. Так вийшло, що Росія сьогодні розумніша і сильніша. А на Україні сьогодні політичний п...ц і пекло (хоча починалося все з благородних намірів). Визнання цього факту жодним чином не може означати те, що росіяни й українці повинні думати один про одного як про ворогів. Війна між Росією і Україною - така ж нісенітниця, як війна між Москвою і Пітером. Цього не може бути ніколи.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні