Київська студія Лебедєва озвучила власну позицію по подіям в країні

— 28 березня 2014, 10:12

Так, керівник проектів київського офісу "Студії Артемія Лебедєва" Олександр Солонько зазначив, що користувачам краще судити про київську студії не за словами, а по діям.

За його словами, 95% київських співробітників студії з першого дня були на Майдані. Команда київського офісу брала участь у подіях на Банковій, Грушевського, Інститутській, допомагала шукати і транспортувати поранених, допомагала грошима, надавала житло протестувальникам з регіонів, пише Ain.ua.

Крим для мене завжди був і залишається невід'ємною частиною України, хоча б тому, що я там служив у збройних силах України в 1997-1998 роках. Я засуджую будь-яку агресію справжню і майбутню, будь-який сепаратизм і комунізм шлю нахер", - написав Олександр.

З його позицією погодилися багато інших співробітників київського офісу.

Нагадаємо, все почалося з поста Лебедєва про те, що дії Росії в Криму - ідеальна операція, якою можна пишатися.

Лебєдев висловився з приводу захоплення президентом Путіним Крима: "Я просто об'єктивно оцінюю картину того, що відбувається. Так вийшло, що Росія сьогодні розумніша і сильніша. А на Україні сьогодні політичний п...ц і пекло (хоча починалося все з благородних намірів). Визнання цього факту жодним чином не може означати те, що росіяни й українці повинні думати один про одного як про ворогів. Війна між Росією і Україною - така ж нісенітниця, як війна між Москвою і Пітером. Цього не може бути ніколи.

Він також пояснив, чому зазнав збитків магазин: "наш магазин у Києві зазнає збитків, тому що на Україні модно бойкотувати російські товари. Це марення сивої кобили, негайна образа, яка пройде. Ми переживали і не таке. Ніякий Путін не змусить мене думати про Україну як про ворога.

І коротко про українську владу від Лебедєва: "Ну так, просто зараз на Україні тупа (реально тупа, неймовірно тупа) влада".

Після шквалу несхвалення дизайнер написав followup, де прояснив свою позицію. Мовляв, він мав на увазі управлінські та менеджерські здібності російської влади.

Реклама:

Головне сьогодні