Піаністка-киянка заробляє 40 тис. доларів США на рік через власний канал YouTube. Відео

— 20 травня 2014, 11:45

На її YouTube-канал підписані майже 140 тис. осіб, а кількість переглядів перевищує 72 млн. За даними Business Insider, який включив Валентину в десятку YouTube-зірок "другого плану", канал приносить їй більше 40 тис. щорічно, пише Ain.ua.

Популярність піаністки різко зросла протягом останніх років. Вона - один з найпопулярніших світових виконавців класичної музики на YouTube. Вражені майстерністю Валентини, в 2012 році британці запросили її виступити в Royal Albert Hall. Виступ став першою подією в історії, яке Google наживо транслював в HD-якості.

"Місячна соната" Бетховена у виконанні українки зібрала понад 7 млн. переглядів.

На YouTube чимало аматорських каналів, які приносять їх авторам набагато більше грошей. За даними Business Insider, відеоблог Розанни Пансіно про випічку приносить їй близько 200 тис. доларів на рік, а канал Зоуї Сагг про макіяж заробляє понад півмільйона доларів щорічно.

Утім, їм обом далеко до коміка Райана Хайгена, канал якого має понад 12 млн. передплатників і майже 1,8 млрд. переглядів. Це забезпечує творцям блогу річний дохід майже в півтора мільйона доларів.

Реклама:

Головне сьогодні