На Позняках проведуть "Канікули на районі"

— 21 травня 2014, 18:56

"Канікули на районі" залучатиме місцевих мешканок і мешканців до спільного творення, обговорення, мріяння про спільне майбутнє.

Наразі CSM/Фундація сучасного мистецтва шукає креативних людей – художників та активісток, соціологів та дизайнерок, яким цікаво втілити свій творчий проект у київському спальному районі Позняки.

"Ваш проект може змінити як сам простір на території основної локації проекту – парку "Позняки" (орієнтир – водограй "Груша"), так і уявлення місцевого населення про себе та свій район, про те, як вони самі можуть змінювати своє життя через креативну, мистецьку діяльність", - кажуть орагнізатори.

Проект учасників має переконати мешканок і мешканців Позняків, що мистецтво – це не лише щось величне в галереях у центрі столиці, але й спосіб інакшого бачення світу чи будь-яка творча діяльність, якою можна займатися у рідному спальному районі.

Проект учасників може охоплювати різні види спів-творчості – від воркшопів, фотографії до екологічної скульптури з матеріалів, які, наприклад, можна зібрати спільно з мешканками і мешканцями району.

Вітається екологічна, урбаністична, освітня, гендерно чутлива тематика, а також спрямованість на спілкування, взаємодію з аудиторією. Ваш проект має бути мобільним, простим для втілення, не має містити громіздких конструкцій, які потребують значних коштів та окремих дозволів для встановлення.

Якщо ваш проект відповідатиме загальній концепції "Канікул на районі", CSM/Фундація сучасного мистецтва забезпечиить невеликий гонорар та покриє необхідні витрати на матеріали.

Аби взяти участь у проекті, потрібно заповнити аплікаційну форму та надішліть її разом із ілюстраціями, схемами, малюнками (розміром до 5 Мб) на адресу [email protected] з темою листа "Канікули на районі" до 6 червня 2014 року.

Реклама:

Головне сьогодні