Активісти запустили платформу "Печерськ" для втілення міських ініціатив. Фото. Відео

— 22 травня 2014, 13:51

Ініціативи для розвитку громадської співпраці успішно втілюються у найбільших містах світу: Берліні, Нью-Йорку, Чикаго та Гонконгу.

Новостворена платформа Печерська – це міська суспільна ініціатива.

Як зауважують її автори, Печерськ, це передовсім спільнота, яку складають мешканці, працівники, бізнесмени, активісти і чиновники. А щоб вона стала активною і впливовою, потрібна платформа для їх взаємодії.

Pecher.sk – це громадська ініціатива для налагодження ефективної комунікації всередині спільноти.

[L]Спільнота пильно слідкуватиме, аналізуватиме і висвітлюватиме діяльність міської і районної адміністрації, комунальних підприємств та різноманітних служб, а також пропонуватиме власні ідеї та брати участь у прийнятті рішень.

Крім того, планується організація культурних та освітніх подій, що залучатимуть до спілкування різні аудиторії та здійснять внесок у розвиток публічного середовища району.

Громадська плаформа Печерська - Pecher.sk from Pecher.sk on Vimeo.

"Суспільна ініціатива Pecher.sk об’єднує активних та ініціативних мешканців Печерська і всього Києва. Кожен може залишити запит, запропонувати свої ідеї, долучити небайдужих до власних проектів та зібрати кошти на їх здійснення. Однією з перших ініціатив платформи буде розробка стратегії розвитку району", – коментують засновники платформи Анатолій Чегусов та Володимир Кадигроб.

Розробку порталу Громадської платформи Печерська можна підтримати за допомогою краудфандингової платформи.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні