Київських підлітків навчатимуть лідерству по-англійськи ℗

— 27 травня 2014, 14:21

З 9 червня по 18 липня печерське відділення мережі столичних мовних шкіл DEC school пропонуватиме сезонну програму "Англійська + лідерство", в межах якої передбачено три набори по два тижні кожен. Інтенсивність занять для підлітків 12–17 років становитиме 40 годин на тиждень: 20 уроків англійської і 20 тренінгів і практикумів. Заняття проходитимуть з 12:00 до 16:00 з понеділка по п’ятницю.

Як пояснюють організатори, метою уроків є досягнення впевненого і правильного спілкування, навчання сприйняттю на слух швидкого мовлення носіїв, а також роз'яснення проблемних аспектів граматики. Завдання тренінгів — розвинути практичні навички самоорганізації та дати дітям ефективні стратегії ціле покладання, асертивності, роботи в команді та лідерства.

Узяти участь у програмі зможуть молоді люди, чий рівень англійської не є нижчим за pre-intermediate.

"Англійська + лідерство" є переробленою і покращеною версією програми "Успіхологія", що добре зарекомендувала себе в 2012 році, — розказує директор DEC school Олександр Тарченко. — На відміну від інших шкіл Києва ми пропонуємо підліткам і батькам більше, ніж просто уроки англійської, і сподіваємося, що за два тижні майбутні випускники і студенти отримають корисні практичні навички".

Детальніше дізнатися про пропозицію та забронювати курс можна за телефоном у Києві (044) 390-76-24 та на сайті www.dec-school.com

Реклама:

Головне сьогодні