Amazon представив смартфон для шопоголіків. Фото

— 19 червня 2014, 17:47

Після того, як користувач робить фото вподобаного предмета, спеціальний додаток Firefly розпізнає його і направляє користувача на сайт, де можна придбати товар, повідомляє Deutshe Welle.

У базі даних програми - більше 100 мільйонів товарів. Смартфон оснащений 13-мегапіксельною камерою. Одна з головних особливостей гаджета - тривимірний екран.

Фото wired.co.uk

За допомогою камер на лицьовій панелі, телефон може стежити за положенням голови користувача і на основі цього формувати на дисплеї об'ємну картинку. Таким способом ефект 3D-зображення на моніторі досягається без використання спеціальних окулярів.

Смартфон також має можливості із позпізнавання ТВ-програм, пісень та кінострічок, повідомляє Wired.co.uk. Він використовує мікрофон дял прослуховування, аби визначити який саме епізод переглядає користувач. Він такоє "вміє" розпізнавати твори мистецтва і підключається до Вікіпедії, аби надати інофрмацію про них.

Утім, експерти галузі неоднозначно поставилися до новинки. Позитивні відгуки отримала інноваційна технологія сканування, яка була б цікава виробникам "розумних" годин і окулярів.

Але що стосується технічної "начинки" гаджета, то він багато в чому програє компаніям Apple і Samsung, домінуючим на ринку мобільних телефонів. Висока ціна смартфона Amazon і його прихильність до одного мобільного оператора також викликали питання.

Початок продажів FirePhone в США заплановано на 25 липня. Вартість смартфона базової комплектації за умови укладання ексклюзивного контракту з оператором AT&T складе порядку 200 доларів. Коли новинка з'явиться на ринках інших країн, компанія не повідомила.

Реклама:

Головне сьогодні