Запрацював міжнародний портал по боротьбі із корупцією у вишах

— 20 червня 2014, 12:47

База даних ETICO містить інформацію про найсучасніші передові наукові дослідження етики протидії корупції. Вона надає доступ до матеріалів з підготовки експертів у галузі транспарентності і підзвітності, а також інструментів здійснення анти-корупційної стратегії.

Про це йдеться у прес-релізі, розповсюдженому організацією.

Нова глобальна он-лайн платформа стане ключовим інтерактивним дискусійним центром для національних та міжнародних партнерів - прихильників транспарентності. Платформа дозволить їм завантажувати і спільно використовувати результати досліджень з цієї ​​теми, сприяючи створенню єдиному міцного фронту проти корупції в освіті.

"Платформа ETICO спрямована на запобігання даному явищу, шляхом об'єднання всіх зацікавлених сторін у боротьбі з проблемою корупції та надання експертної допомоги", - заявила старший науковий співробітник МІПО з питань етики та боротьби з корупцією у сфері освіти Мюріель Пуассон.

Через свій блог платформа ETICO надасть можливість проводити всебічні обговорення питань боротьби з корупцією шляхом обміну новинами та інформацією, приділяючи особливу увагу досвіду країн, де заходи по боротьбі з корупцією у сфері освіти виявилися успішними.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні