Київський програміст створив мережу корисних контактів

— 23 червня 2014, 13:43

Сервіс допоможе інтернет-користувачам в пошуку партнерів по бізнесу і фахівців у певній галузі, повідомляє AIN.ua.

Головний принцип нової соцмережі полягає в тому, що користувач створює візитну картку з вказівкою, як і з яких питань до нього можна звертатися, а інші знаходять його саме за цими ключовими словами.

Наприклад, щоб знайти партнера для тенісу потрібно в пошуку набрати # теніс і в результатах пошуку одразу з'являться профілі людей, які захоплюються цим видом спорту. Основний функціонал мережі безкоштовний, але надалі там буде додано платні функції: наприклад, закріплення профілю в топі, пошук по містах і прив'язка аккаунта до власного домену.

У новій мережі будуть діяти суворі правила, які виключать спілкування не по справі. "Звертатися до користувача можна тільки з зазначеної теми, - каже Андрій. - Наприклад якщо я написав - звертатися з приводу # футболу, а мені написали з приводу роботи - я натискаю "Повідомити про спам" і користувач на іншій стороні отримує повідомлення про порушення правил".

Творець соцмережі вважає, що Cardsaround - це не чергова соціальна мережа, а проект який вирішує проблему пошуку людей і швидкого пошуку за хештегом. При цьому, шаблон соцмережі використовується тому, що він найбільш зручний для даного сервісу.

Реклама:

Головне сьогодні