Польський інкубатор шукає українські екологічні стартапи

— 10 липня 2014, 10:55

У рамках цієї програми компанія буде приймати заявки від науково-дослідних інститутів, технологічних стартапів і приватних осіб, які зможуть запропонувати рішення таких проблем: надмірний викид вуглекислого газу, глобальне потепління, руйнування озонового шару, забруднення навколишнього середовища і їм подібних, повідомляє AIN.ua.

Зараз інкубатор гарантовано готовий прийняти один стартап і інвестувати в нього 300 тис. доларів США. Пізніше кількість місць під програму і фінансування може бути збільшено.

При цьому фонд не висуває вимог до фінансової моделі учасників. Головна вимога до претендентів: їхні проекти повинні вирішувати проблеми на глобальному рівні, при цьому має бути гідне наукове і фінансове обгрунтування ідеї. Ймовірно, претендентам може знадобитися більше документації, ніж, наприклад, в основну програму, яка тепер перейменована в Next.Step HiTech.

Незабаром команда проекту обіцяє запустити офіційний сайт, присвячений виключно програмі BioTech.

Фонд планує фінансувати молоді українські проекти. Крім того, до кінця 2014 року у Варшаві з'являться стартап-інкубатор, креативний простір і коворкінг для стартапів з України.

Реклама:

Головне сьогодні