Німці використовують чемпіонат світу, аби стрибнути у гречку - дослідження

— 11 липня 2014, 13:21

Такими є дані дослідження, проведеного порталом seitensprung-fibel.de, що присвячений стосункам між чоловіками та жінками.

Так, 27% німців, кажучи, що йдуть дивитися футбол з друзями, насправді проводять час зі своїми коханцями або коханками. Чемпіонат, на погляд невірних чоловіків та дружин, - це відмінне алібі, пише Deutsche Welle.

Найбільша кількість зрад під час нинішнього чемпіонату була зареєстрована під час матчу Німеччина - Португалія. Через дві години після закінчення цієї гри на сайтах знайомств, що допомагають знайти партнера для позашлюбного роману, число активних абонентів зросла на 187%, якщо порівнювати зі звичайними днями.

Динаміка пошуків також змінювалася в прямій залежності від чемпіонату, стверджують організатори опитування. Охочих "пофліртувати" було більше під час матчів, трансляція яких починалася о 18 годині за місцевим часом, ніж під час матчів, які починалися в 22 години.

Цікаво також, що "загострення" у любителів еротичних пригод наставало ближче до закінчення матчів. Якщо під час першої половини гри кількість реєстрацій клієнтів на сайтах позашлюбних знайомств виростала (порівняно зі звичайними днями, коли немає футболу) у середньому на 50 відсотків, то в другій половині ігор приріст становив уже 74 відсотки.

Реклама:

Головне сьогодні