Тисячі жінок показали неголені ноги в соцмережі. Фото

— 15 липня 2014, 14:06

Сміливиці показали свої ніжки в соцмережах, закликавши перестати "потурати cуспільним очікуванням" щодо жіночої зовнішності.

Блог Hairy Legs Club з'явився на сайті Tumblr, пише The Daily Mail.

"Якщо всі ми дозволятимемо, щоби нашу людську гідність принижували, щоби Чоловік нам диктував (як виглядати), то ми станемо порожніми, зламаними оболонками жінок… багато хто з нас на собі відчув, як це – і це неправильно!", - написала одна з учасниць.

"У дупу патріархат!", - лаконічно підписала власне фото інша.

Як зазначила одна з жінок, хоча цей блог є чудовим, їй сумно від того, що він узагалі має існувати.

ВІДЕО ДНЯ

"…Це така ганьба, що ми живемо в світі, де ноги чи тіло в цілому мусять бути джерелом сорому чи суперечок… Сподіваюся, колись не-гоління ніг не буде чимось таким, на що дівчині треба буде набиратися сміливості!", - додала вона.

"Я така рада, що більше не соромлюся мого природного волосся на тілі", - поділилася одна з блогерів, котра теж виклала знімок своїх ніг.

У своєму коментарі виданню ця жінка розповіла, що деякий час почувалася ніяково, як перестала голити ноги. Те, що вона побачила фотографії інших жінок, які чинять так само, їй дуже допомогло.

"Гадаю, я розмістила й свої (ноги) – бо вони мені до вподоби – мені подобається, як вони виглядають, і те, що вони нагадують мені, що я не мушу робити зі своїм тілом нічого, що сама не бажаю", - додала вона.

Як запевнила інша послідовниця цього руху, з неголеними ногами вона почувається навіть більш жіночною.

Фото з Tumblr

Реклама:

Головне сьогодні