Тест

Жінка зі Слов'янська журналістові RT: "Тільки українська армія, тільки "Слава Україні!". Відео

Про це місцеві жителі заявили в інтерв'ю журналісту російського каналу Russia Today Грему Філліпсу, який намагався запевнити людей, що українські військові вбивали мирних жителів, пише ТСН.

"А терористи не обстрілювали мирних жителів? А терористи не вбивають дітей?" - запитала жителька Слов'янська у журналіста. "Якщо б тут не було цих уродів (я інакше не називаю цих ополченців), у нас було б усе ціле. Чому вся інша Україна, 90% України, живе без війни? Більша частина Донецької області живе без війни", - додала українка.

Крім того, вона запевнила, що українська армія робить усе правильно: "Вона захищає свою територію, вона захищає свою країну, свої кордони, свій народ".

Також жінка назвала неправдою закид журналіста про те, що влаштований терористами навесні "референдум" підтримав кожний житель Слов'янська.

На цю тему висловився й інший житель міста, який долучився до розмови: "Я можу підтвердити її слова. Це брехня натуральна. Де там кожна людина?". "Тільки українська армія, тільки "Слава Україні!" - завершила розмову з журналістом жителька Слов'янська.