Microsoft представила телефон, вартістю 19 євро. Фото

— 12 серпня 2014, 09:50

Початок продажів в Росії, а також Китаї, Єгипті, Індії, Індонезії, Кенії, Нігерії, Пакистані, В'єтнамі та на Філіппінах очікується в третьому кварталі цього року, повідомляє Інтерфакс.

"Телефон Nokia 130 - ідеальний пристрій як для новачків у світі мобільних телефонів, так і для тих, кому потрібен надійний запасний апарат на додаток до існуючого смартфону", - йдеться в повідомленні.

Ця модель має кольоровий дисплей діагоналлю 1,8 дюйма (4,6 сантиметра), FM-радіо, MP3-плеєр, вбудований відеоплеєр і ліхтарик, при цьому будуть доступні варіанти з однією і двома SIM-картами. У той же час телефон не матиме доступу до інтернет. Апарат працюватиме під управлінням операційної системи Series 30 +.

"Попит на доступні мобільні телефони зростає, і корпорація Microsoft продовжує впроваджувати провідні інноваційні технології в продукти кожного цінового сегмента, - відзначає віце-президент підрозділу телефонів Джо Харлоу. - Принаймні 1 млрд. людей у світі все ще живуть без мобільних телефонів, у той Водночас у більш розвинених країнах зростає попит на надійні запасні пристрої ".

Щорічно в світі нижньому ціновому сегменті (дешевше 35 доларів) продається більше 300 млн. пристроїв.

Реклама:

Головне сьогодні