Дніпропетровці створили базу із даними сепаратистів

— 28 серпня 2014, 11:50

Додати інформацію може будь-хто, але вона буде опублікована тільки після ретельної перевірки, пише AIN.ua.

За словами адміністрації ресурсу, верифікація проходить, в основному, за інформацією з соціальних мереж - фотографіям, відео або скриншотам листувань. Без точного підтвердження людину в базу даних внесено не буде.

Наразі в базі даних містяться дані більш ста сепаратистів з описаннями і приблизним місцезнаходженням кожного з них. Адміністрація сайту закликає українців поширювати інформацію про сайт в першу чергу людям, далеким від інтернету. Це можуть бути силовики на блокпостах в зоні АТО, ріелтори, які здають квартири біженцям, серед яких можуть затесатися люди, які готують теракти і провокації та інші.

Надалі творці сайту планують відстежувати судові процеси над затриманими сепаратистами, контролювати винесення ним справедливих вироків і вживати відповідних заходів у випадку, якщо суд, міліція, СБУ чи прокуратура намагатимуться звільняти терористів і їх посібників.

Також планується запуск мобільної версії сайту - щоб інформацію можна було подивитися навіть при дуже повільному інтернеті.

"Розкажіть тим, хто знає імена сепаратистів, тим, хто знає, де їх можна впізнати. Нам потрібні вони всі. Ніхто не піде безкарно з нашої закривавленої землі, такої ненависної ними", - пишуть творці ресурсу.

"Це потрібно було зробити. І ми це зробили. Всі виродки-терористи, їх пособники, їх спонсори, їх піарники рано чи пізно опиняться там, а потім - в пеклі. Я обіцяю", - пише на Facebook представник штабу.

Реклама:

Головне сьогодні