Діти переселенців з АТО підуть у школи Харківщини

— 28 серпня 2014, 14:34

Про це повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Георгієвський, якого цитує Інтерфакс.

"Профільним департаментом обласної державної адміністрації спільно із службою у справах дітей та кримінальною міліцією у справах дітей в Харківській області заплановано проведення трьох хвиль моніторингу по виявленню дітей шкільного віку, які переїхали із зони АТО. Станом на 28 серпня вже проведено дві хвилі моніторингу, в ході яких виявлено 2 тис. 227 дітей шкільного віку, тимчасово розміщених на території Харківської області. З них 1 тис. 802 дитини почнуть навчання вже 1-го вересня, решта планують повернутися на свою малу батьківщину", - каже він.

За його словами, найбільша кількість школярів із зони АТО розміщені в Борівському та Харківському районах області, а також в місті Куп'янськ.

"На сьогоднішній день у нас залишаються проблемні питання, пов'язані із забезпеченням підручниками та наповнюваністю класів, які ми оперативно відпрацьовуємо з профільним Міністерством" - сказав Георгіевскій.

Він повідомив, що остаточний показник кількості дітей переселенців із зони АТО, які підуть в школи Харкова і області, буде представлений після 6-го вересня по закінченню третьої хвилі моніторингу.

Реклама:

Головне сьогодні